Walking Dinner

Heel wat klanten wensen op hun feest of event hun gasten de gelegenheid te bieden zoveel mogelijk  met elkaar te praten en te netwerken. Zij opteren dan voor geen klassiek diner à table,maar wel voor een feest in een toffe ongedwongen sfeer.

Sommigen kleden hun evenement aan met mooie receptietafels en hippe  barkrukken of creëren gezellige lounge hoeken  om even te chillen. Intussen  genieten hun genodigden van  kleine hapjes en gerechtjes die bovendien ook nog eens leuk gepresenteerd worden. Achteraf blijken de genodigden zeer tevreden over zo'n formule.

Spreekt zo'n feest jou ook aan, dan maken we  graag een voorstel op maat.

IMG_2814 (2).JPG

Italiaans buffet

Een buffet is de ideale formule om jouw gasten te verwennen. Ze kiezen zelf de gerechten die ze willen proeven en bepalen de grootte van hun porties. En wie grote honger heeft, schuift gewoon nog eens aan. 

Je kan proeven van 

Vitello Tonnato; Rundercarpaccio; Italiaanse ham met meloen ;Tomaat Mozarella; Italiaanse Charcuterie; Gebakken Gamba's ;Zongedroogde tomaten; Olijven ; Tapenade; Koude pastasalade ; Warme Pasta met Pesto Rosso; Gegrilde zuiderse groenten ; Ciabatabroodjes ; Boter en Sausjes

Barbeque

Winter of zomer. Bij ons kan je altijd terecht voor een barbeque. We maken de gerechten het liefst klaar op een OFYR barbeque. Gezelligheid troef!

Wat gasten leuk vinden aan dit soort barbeque, is dat ze  zich in het najaar en de winter kunnen opwarmen aan het vuur en gezellig kunnen kletsen rond de warme haard, terwijl de chef het eten bereidt.  

In de zomer genieten ze van een glaasje frisse bubbels, sangria of een heerlijke cocktail, en worden ze getrakteerd op de  verrukkelijke geur van de gegrillde gerechten.

Al naargelang het seizoen combineren we de barbeque met een gevarieerd koud groentenbuffet of  warme groenten.