top of page
  • OLIVR

Onze smaakpapillen verwennen bij La Finca te Elche

Bijgewerkt op: 8 jul. 2019

We genieten elke keer opnieuw van de keuken van Suzi Dias. Spaans, creatief en lekker. Dit restaurant heeft 1 Michelin ster, en dat is het zeker waard. Kleine fijne gerechtjes die geserveerd worden in originele keramieken schaaltjes.

Als aperitiefhapjes kregen we deze keer huisgemaakte chips met een pikant dipje, een foie gras praline, een viskroketje en een gemarineerd tomaatje. Sublieme smaken.

Enkele gerechten waaruit je kan kiezen: pasta gevuld met ricotta - truffel en champignons; carpaccio van Sint-Jacobsvruchten; asperge ijs met erwtjes en scheuten,... De dessertjes zijn eveneens om van weg te smelten: een taartje van limoen met gemberstrooisel en yoghurt ijs, of chocolade in verschillende texturen.

Ben je in Alicante dan loont het beslist de moeite om eens af te zakken naar dit restaurant.






42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page